Τρίτη 14 Αυγούστου 2012



Ο χωρισμός του καλοκαιριού


Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου ο Robert Pattinson ζήτησε από την  Kristen Stewart να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από το σπίτι μιας και το ζευγάρι συγκατοικούσε τον τελευταίο καιρό. Φαίνεται πως ο σταρ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το γεγονός πως η αγαπημένη του και συμπρωταγωνίστρια του στις ταινίες Twilight, τον απάτησε με το σκηνοθέτη του Snow White and the Huntsman Rupert Sanders.

Η σχέση της ηθοποιού με τον σκηνοθέτη ήταν παράνομη και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό αλλά και στον ηθοποιό την περασμένη εβδομάδα ύστερα από δημοσίευση φωτογραφιών που υποδείκνυαν τρυφερές στιγμές των δύο. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα η ηθοποιός με ανακοίνωση στον τύπο ζητούσε συγγνώμη στον αγαπημένο της που τον πλήγωσε λέγοντας συγκεκριμένα πως «τον αγαπώ…συγνώμη».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο νεαρός ηθοποιός αισθάνθηκε πληγωμένος και θέλησε να απομακρυνθεί από την Stewart. 

Μάλιστα πληροφορίες ανέφεραν πως ο Robert Pattinson, αν και είχε απορρίψει τις ως τώρα φήμες περί γάμου του με την Stewart, σκόπευε να της κάνει πρόταση γάμου την άνοιξη. Αρκετά δε δημοσιεύματα τόνιζαν πως η σχέση της Stewart με τον Sanders, δεν ήταν ένα στιγμιαίο λάθος αλλά υπήρχε για αρκετούς μήνες και διακόπηκε μόνο μετά την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών από τους paparazzi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου